. China Hanging Bag Konco lawang karo Produsèn pangilon lan Supplier |EISHO

Gantung Tas Konco lawang karo Mirror

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: ES220013PA

Digawe saka bahan poliester, sing super awet, bisa dicuci lan entheng.

Layanan One-Stop dening OBM / ODM / OEM

Packaging & Pangiriman

Port: FOB Shenzhen/Ningbo, China


  • Harga FOB:Mangga ngirim rincian kanggo rega akurat
  • MOQ:500 pcs
  • Kapabilitas sumber:500.000 pcs / Wulan
  • Ukuran / logo / kemasan:OBM / ODM / OEM miturut syarat sampeyan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C., Western Union, Perdagangan Jaminan, PayPal
  • Kemampuan sumber:500.000 pcs / Wulan
  • Lead Time:Udakara 45 Dina
  • Detail Produk

    Rincian Gambar

    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror
    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror
    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror
    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror
    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror
    Gantung-Tas-Behind-the-Lawang-karo-Mirror

    Detail Produk

    Jeneng produk Gantung Tas Konco lawang karo Mirror
    Detail Produk Item No. ES220013PA warna Biru
    Bahan Poliester Ukuran 41.3*71 cm
    wangun Rectangular utawa disesuaikan Merk EISHO
    Gunakake Neatening / Panyimpenan Packing 1-Pack utawa selaras
    Panggonan Asal Cina MOQ 500 pcs
    OBM / ODM / OEM Ditampa Fitur Bahan awet
    Wektu sampel 7-15 dina Pengiriman Bisa nego
    Desain fungsional Bisa dilipat Sertifikat BSCI, ISO

    Deskripsi Produk

    Bahan Poliester: Tas gantung digawe saka bahan poliester berkualitas tinggi, sing super awet, bisa dicuci lan entheng.

     

    Selehake ing bakal lan nyumerepi konco lawang: Super katon apik-looking, diselehake ing bakal, bisa diselehake ing jedhing, konco lawang, sinau, etc.

    Kanthong gedhe lan cilik kanggo panyimpenan gampang: Kanthong gedhe lan cilik dirancang kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan sing beda.

    Sturdy Metal pancing: Nerangake karo 2 kuwatpancingan, sing trep kanggo digantung lan gampang digawa menyang ngendi wae.

    Fitur

    * Bahan poliester berkualitas tinggi saka China

    * entheng lan awet

    *Stabil beban-prewangan lan panyimpenan aman

    *Kanthong gedhe lan cilik kanggo panyimpenan gampang

    *Sturdy Metal Pancing

    Apa milih kita?

    eh2201wa26
    5409b50a

    Pabrik Kita

    perusahaan kita (1)
    perusahaan kita (2)
    perusahaan kita (3)
    perusahaan kita (4)

    Sistem Kontrol Kualitas-10 tim QC

    eh2201wa25

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: