. China Natural Water Hyacinth Storages Basket kanggo Produsen lan Supplier Rak |EISHO

Basket Panyimpenan Eceng Gondok Alami kanggo Rak

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: EH220016WA

Digawe saka eceng gondok alami, sumber daya sing bisa dianyari sing resik.

Layanan One-Stop dening OBM / ODM / OEM


  • Harga FOB:Mangga ngirim rincian kanggo rega akurat
  • MOQ:200 pcs
  • Kapabilitas sumber:1.000.000 Piece / Wulan
  • Ukuran / logo / kemasan:OBM / ODM / OEM miturut syarat sampeyan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C., Western Union, Perdagangan Jaminan, PayPal
  • Packaging & Delivery:Pelabuhan FOB Shenzhen/Ningbo, China
  • Lead Time:Udakara 50 Dina
  • Detail Produk

    Rincian Gambar

    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak

    Detail Produk

    Jeneng produk

    Keranjang Eceng Gondok Alami kanggo Rak

    Detail Produk

    Item No. EH220016WA warna Alamiah
    Bahan Enceng gondok, suket segara Ukuran 33*21*16cm
    wangun persegi dowo Merk EISHO
    Gunakake Neatening / Panyimpenan Packing: 9 pcs/ctn
    Panggonan Asal: Guangxi, China MOQ 200 pcs
    OBM / ODM / OEM Ditampi Fitur: Bahan Daur Ulang sing ramah lingkungan
    Wektu sampel 7-15 dina Pengiriman Miturut segara
    Desain fungsional: Multifungsi Sertifikat BSCI, ISO

    Deskripsi Produk

    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak

    100% bahan alami eceng gondok, kanthi gagang sing padhet, gampang dicekel lan dipindhah.

    Bisa digunakake kanggo panyimpenan anduk, dolanan, buku, lsp.

    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak
    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak

     

     

    Alam-Banyu-Eceng-Eceng-Panyimpenan-Keranjang-kanggo-Rak

     

     

    Fitur

    * 100% Eceng Gondok Alami saka Vietnam.

    * Digawe kanthi tangan lan awet.

    * Desain collapsible kanggo panyimpenan gampang nalika ora dienggo.

    * Gampang dicuci, lapisan sing bisa dicopot nambah rasa alus & anget.

    * Dirajut nganggo tangan saka enceng gondok kabeh-alam liwat pigura wesi sing kasar.

    * Genggeman sing digawa kanthi gampang nggawe portabilitas gampang.

    * Cocog karo sebagian besar dekorasi omah lan njaga papan sing ora keruwetan.

    Proses Produksi

    eh2201wa24

    Apa milih kita?

    eh2201wa26
    5409b50a

    Pabrik Kita

    eh2201wa28
    eh2201wa23
    eh2201wa22
    eh2201wa29

    Sistem Kontrol Kualitas-10 tim QC

    eh2201wa25

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: