. China Grosir Eco-loropaken Tangan Tenun Alami Jalinan Tatakan Eceng Gondok Produsen lan Supplier |EISHO

Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok

Katrangan singkat:

Nomer Artikel: EH220013WA

Digawe saka eceng gondok alami, sumber daya sing bisa dianyari sing resik.

Layanan One-Stop dening OBM / ODM / OEM


  • Harga FOB:Mangga ngirim rincian kanggo rega akurat
  • MOQ:500 pcs
  • Kapabilitas sumber:1000000 Piece / Wulan
  • Ukuran / logo / kemasan:OBM / ODM / OEM miturut syarat sampeyan
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C., Western Union, Perdagangan Jaminan, PayPal
  • Packaging & Delivery:Pelabuhan FOB Shenzhen/Ningbo, China
  • Lead Time:Udakara 50 Dina
  • Detail Produk

    Rincian Gambar

    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok
    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok
    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok
    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok
    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok
    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok

    Detail Produk

    Jeneng produk

    Grosir Ramah Lingkungan Tenun Tangan Kepang Alami Alas Eceng Gondok

    Detail Produk

    Item No. EH220013WA warna Natural, putih
    Bahan Eceng gondok (Natural), katun Ukuran diameteripun: 30cm
    wangun kothak Merk EISHO
    Gunakake Neatening / Panyimpenan Packing: 2-Pack utawa selaras
    Toleransi dimensi: <± 5 mm Toleransi bobot: <±5%
    Panggonan Asal: Guangxi, China MOQ 200 pcs
    OBM / ODM / OEM Ditampa Fitur: Bahan Daur Ulang sing ramah lingkungan
    Wektu sampel 7-15 dina Pengiriman Bisa nego
    Desain fungsional: Bisa dilipat Sertifikat BSCI, ISO

    Deskripsi Produk

    100% NATURAL WATER HYACINTH:

    Digawe saka 100% bahan alami sing ramah lingkungan - eceng gondok.Placemat gawenan tangan iki bisa nyegerake lan gawe anyar interior omah mung kanthi sentuhan gaya pedesaan lan modern.Apa ora dekorasi sing sampurna kanggo meja ing taman, ruang tamu, pawon?

    NYAMAN LAN GAMPANG

    Prasaja lan apik banget ing wektu sing padha.Nglayani tamu bakal nyenengake.Placemat iki bisa duwe macem-macem kegunaan.Sampeyan bisa nyelehake piring, vas, lan sawetara barang ing ndhuwur lan duwe perasaan sing pas!

    Fitur

    * 100% Eceng Gondok Alami saka Vietnam.

    * Digawe kanthi tangan lan awet.

    * materi alam lan desain logam kanggo nggunakake lomg-wektu.

    * Gampang kanggo wisuh lan bisa tetep resik.

    * Dirajut nganggo tangan saka enceng gondok kabeh-alam liwat pigura wesi sing kasar.

    * Cocog karo umume dekorasi omah lan nyegah meja saka karusakan.

    Proses Produksi

    eh2201wa24

    Apa milih kita?

    eh2201wa26
    5409b50a

    Pabrik Kita

    eh2201wa28
    eh2201wa23
    eh2201wa22
    eh2201wa29

    Sistem Kontrol Kualitas-10 tim QC

    eh2201wa25

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: