. China Space Saving Wall Shelf Towel Tissue Rack Produsen lan Supplier |EISHO

Rak Tisu Handuk Tembok Ngirit Spasi

Katrangan singkat:

Item No.:EM220012MA

Layanan One-Stop dening OBM / ODM / OEM

Pangiriman

Pelabuhan: Shenzhen


  • ukuran:tissue: 18 * 6 * 16H cm andhuk: 20 * 8 * 28H cm
  • Bahan:logam
  • rega:Mangga hubungi kita kanggo rega akurat
  • MOQ:500 pcs
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, L/C, Western Union, Perdagangan Jaminan, PayPal
  • Logo:Customized
  • Kapabilitas sumber:20 * 40'HQ saben Sasi
  • Sample lead time:7 dina, hubungi kita kanggo sampel gratis
  • Produksi Lead Time:30-45 Dina
  • Detail Produk

    Rincian Gambar

    Metal-Andhuk-Rack Tisu
    Metal-Andhuk-Rack Tisu
    Metal-Andhuk-Rack Tisu
    Metal-Andhuk-Rack Tisu
    Metal-Andhuk-Rack Tisu
    Metal-Andhuk-Rack Tisu

    Detail Produk

    Jeneng produk Rak Tisu Handuk Tembok Ngirit Spasi
    Detail Produk Item No. EM220012MA Rampung lukisan
    Bahan logam Ukuran tissue: 18 * 6 * 16H cm andhuk: 20 * 8 * 28H cm
    wangun Trigonal Merk Eisho / Storageworks
    Panggunaan Dekorasi lan Panyimpenan Packing Polybag, 5 lapisan karton eksportir
    Panggonan Asal Cina MOQ 500 pcs
    OBM / ODM / OEM Ditampa Fitur prasaja, multifungsi
    Wektu sampel 7 dina, hubungi kita kanggo sampel gratis Pengiriman Miturut segara / udhara
    Desain fungsional Kamar turu, umbah-umbah, washhouse, papan ngumbah, jedhing, pawon, ruang tamu, garasi, lsp. Sertifikat BSCI, ISO

    Deskripsi Produk

    Tahan karat & Awet

    Rak andhuk logam digawe saka logam kualitas, dilapisi karo permukaan anti karat sing ramah lingkungan, lan desain kothong kanggo saluran banyu.Iki aman lan awet kanggo njaga andhuk sampeyan diatur.

    Instalasi tanpa bor

    Nyedhiyakake solusi sing gampang diinstal kanggo sampeyan.Ora ana alat sing dibutuhake, mung nempel ing tembok kanthi ngupas mburi ing permukaan sing ora keropos, kayata kaca, pangilon, ubin, fiberglass, kayu.Iku adheres kuwat lan ora ninggalake residu lengket.

    Organizer sing trep

    Tambah panyimpenan sing larang regane menyang pojok bak utawa area padusan, gunakake kanggo nyelehake andhuk, tisu, lan liya-liyane.Nalika adus, simpen anduk ing pucuk driji.Ngirit ing saben papan sing sampeyan gunakake, uga kepenak.

    Multi-fungsi Gunakake

    Ora mung kanggo jedhing, nanging rak klasik uga cocog kanggo panyimpenan pawon, panyimpenan kamar turu, panyimpenan dandanan, lan papan liyane sing dikarepake.

    Fitur

    * Tampilan vintage sing dirancang kanthi apik.Inspirasi saka kranjang jedhing logam antik, iki minangka tambahan sing sampurna kanggo omah pertanian modern, negara Prancis, lan akeh gaya dekorasi liyane.

    * Gunakake ing wilayah urip minangka panyimpenan hiasan kanggo sampo, ngumbah awak, kondisi sing adil.Iku katon nengsemake ing sudhut jedhing, ngirit papan lan dadi convinient kanggo panggunaan.

    Apa milih kita?

    eh2201wa26
    5409b50a

    Pabrik Kita

    pabrik kita (1)
    pabrik kita (6)
    pabrik kita (5)
    pabrik kita (4)
    pabrik kita (3)
    pabrik kita (2)

    Sistem Kontrol Kualitas-10 tim QC

    eh2201wa25

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: